Mikko Välttilä Laatikon ulkopuolella on usein hyviä ajatuksia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Isänmaanpetturuus

Suojellaanko isänmaanpettureita?

Viime aikoina julkisuudessa on taas ollut niin sanottu Tiitisen lista, johon kytkeytyy kuuleman mukaan eturivin poliitikkojamme, jotka ovat vakoilleen DDR:n hyväksi. Tätä poliittista johtoa on vielä aktiivisessa toiminnassa mukana ja onpa joku sanonut, että edellinen presidenttimmekin oli tällä listalla. Mikä totuus on, sitä ei kukaan Tiitisen, asianosaisten ja sen aikaisten Supon henkilökunnan lisäksi tiedä. Miten on mahdollista, että tällainen maanpetokseen viittaava listaus edelleen säilytetään salaisena? Miksi listaa ei ole paljastettu?

Isänmaallisuutta etsimässä

 

Sanana isänmaa tarkoittaa kotimaata tai omaa maata. Pääasiallisesti se tarkoittaa maata tai valtiota johon ihminen tuntee kuuluvansa. 

Isänmaallisuus eli patriotismi määritellään uskollisuudeksi isänmaalle ja omalle elämän tavalle, jota ei kuitenkaan aiota pakottaa muille. 

Suomalainen taas on yleensä äidinkielenään suomea puhuva henkilö, mutta myös muun kielinen kansalainen luokitellaan suomalaiseksi.

Perussuomalaisten maahanmuuttopetturuuden alku

On selvää, että perussuomalaiset ovat pettäneet lähes kaikki vaalilupauksensa, mutta tarkastelen vielä puolueen pahinta petturuutta ja sen alkuajankohtaa: turvapaikanhakijoiden kansainvaelluksen päästämistä rajattomasti Suomeen. Jotkut perussuomalaiset ovat koittaneet selittää, että “ei kukaan voinut aavistaa, että Suomeen olisi alkanut tullut näin paljoa turvapaikanhakijoita tänä vuonna”, ja että tämän takia “hallitusneuvotteluissa ei osattu varautua tämmöiseen”. Väitän, että näin ei ole näreet.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä