Mikko Välttilä Laatikon ulkopuolella on usein hyviä ajatuksia!

Haaste Oikeutta Eläimille -järjestölle. Tehdään se parempi maailma!

Parahin Oikeutta Eläimille -järjestö!

Minä haastan teidät nyt ajatusleikkiin. 

Oletetaanpa, että koko teidän agendanne eläinten oikeuksista on eittämättömästi oikea. Oletetaanpa, että ihmisellä ei ole mitään oikeutta käyttää eläimiä hyväkseen millään lailla.


Lähtekää siis suunnittelemaan kanssani yhteiskunta, siis koko MAAILMA, jossa tämä toteutuu. Älkää juuri nyt murehtiko sitä, miten ihmiset olisivat sitä vastaan. Kukaan ei ole. Kaikki pelaavat mukana.

Suunnitellaan yhdessä, miten se tehdään! Valitkaa joukostanne henkilö, joka kirjoittaa tänne näistä lähtökohdista blogia. Kun olette postanneet, minä vastaan ja kerron omia näkemyksiäni. Aluksi haluaisin kuulla, minkälainen on teidän mielestänne se eläinoikeuksien kannalta täydellinen maailma. Voisin sitten auttaa teitä visioimaan toteutusta. 

Minä kovasti haluaisin päästä keskustelemaan kanssanne. Aiemmat yritykseni ovat kariutuneet siihen, että näkemyksemme ovat poikenneet liikaa toisistaan. Nyt eivät poikkea. Minä tässä ajatusleikissä olen kanssanne samaa mieltä aatteestanne. 


Kunnioittaen,

Mikko Välttilä

freerange -tuottaja, 

MunaEggsPress -yrittäjä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Mikko Suutela

Kaiken jopa omien kynsien syöjänä odotan hyvää keskustelua miten tämän maailman pitäisi toimia. :) Tähänasti ollaan menty perse edellä puuhun kun vaan syytellään toisia eikä keksitä toimivia vaihtoehtoja/ ratkaisuja.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Mikko varmaan haluaa keskustelua eläinoikeuksista, mutta on siinä eläintaloudessa muitakin näkökulmia:
http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ihmiset...

Noin muuten olen sitä mieltä, että olisi tärkeämpää, että mahdollisimman moni leikkaisi vaikkapa 80% lihan ja maitotuotteiden kulutuksestaan, kuin se, että vaikkapa 0,8% poistaa eläintuotteet kulutuksestaan 100%:sti.

Toimituksen poiminnat